Telefonează-ne +373 68 695 836 sau scrie-ne la hello@dreamups.md
Urmărește-ne:

Space Startup School

Space Startup School este un program ce oferă tinerilor platforma necesară pentru a găsi o idee potrivită și a o lansa într-o perioadă accelerată de timp.

Spațiu de lucru

Vei avea acces la un spațiu comun de lucru cu acces la wifi. Vei putea să organizezi meetinguri în sală de ședințe.

Acces la rețea de mentori și experți

Te vei conecta la rețeaua noastră de top mentori care te vor ghida și îți vor oferi suportul necesar în lumea antreprenoriatului.

Sesiuni de pitching

Vei participa la sesiuni speciale în care îți vei prezenta ideea ta de afaceri mentorilor și experților.

Sesiuni tematice

Noi îți vom oferi acces la sesiuni tematice cu mentori locali și internaționali care te vor ajuta să găsești o idee potrivită de afaceri și să o dezvolți.

Evenimente de business și networking

Vei avea acces gratuit la evenimentele organizate de către Dreamups, unde te vei conecta la rețeaua locală și globală de antreprenori.

Ghid de antreprenoriat

La începutul programului vei recepționa un ghid detaliat al tânărului antreprenor care te va ajuta să efectuezi teme pentru acasă și să progresezi.

Timp de 12 săptămâni, în cadrul Space Startup School vă punem la dispoziție toate resursele necesare pentru ca să identificați cea mai reușită idee de afaceri și să o implementezi într-un ritm accelerat. Space Startup School este o oportunitate unică pentru liceeni, studenți sau oricare alt tânăr pentru a-și lua primul oficiu, a înțelege mecanismul de lansare și de identificare a unei idei, a-și pune bazele primei afaceri si a-și transforma ideea în bani, iar visul în realitate. Space Startup School durează 3 luni și cuprinde o lună de sesiuni săptămânale și 2 luni de mentoring intensiv. Aplicând la Space Startup School și devenind rezident al campusului Dreamups, o să găsești aici, tineri exact ca și tine, o să găsești antreprenori, experți și mentori care o să te inspire să-ți aduci la viața ideea de afaceri.

COSTUL PARTICIPĂRII ÎN PROGRAM ESTE DE 40 EURO PER PERSOANĂ ȘI INCLUDE TOATE FACILITĂȚILE ENUMERATE MAI SUS.

Curriculumul Space Startup School cuprinde:

  • Find a problem
  • Test the idea
  • Build the Team
  • Product prototype
  • Go to market
Find a problem

Este sesiunea în care vei învăța cum să identifici o idee bună. Care sunt criteriile necesare de luat în considerare și tehnicile pe care le poți aplica pentru a găsi cea mai potrivită idee pe care să o dezvolți. Mai mult ca atât, la această sesiune vei da răspuns la întrebările: “De ce această idee?”, “De ce eu?”, “De ce acum?”.

Test the idea

Este sesiunea unde vei avea posibilitatea să testezi mai multe idei și să o alegi pe cea mai relevantă. Tot aici, vei învăța de la cei mai buni experți cum să-ți dezvolți rețeaua de utilizatori.

Build the Team

Ai nevoie de o echipă bună pentru a fonda un startup, tocmai de aceea, considerăm că este necesar să te învățăm cum poți să-ți constuiești o echipă bună care ar putea dezvolta un produs și ar putea construi un startup.

Product prototype

Este sesiunea unde vei învăța cum să faci branding produsului tău, cum să realizezi un logo, un website, un landing page pentru a fi pregătit de cea mai importantă etapă în viața unui startup.

Go to market

Aici vei învăța cum să îți vinzi produsul, cum să găsești și să atragi clienți, cum să alegi cel mai potrivit model de business pentru afacerea ta.

O parte din Mentori Locali


Dumitru SLONOVSCHI

Dumitru SLONOVSCHI

Fondator Memora
Ruslan COJOCARU

Ruslan COJOCARU

Fondator Tucano Coffee
Mihai STIPANOV

Mihai STIPANOV

Co-Fondator Arbo Capital
Sergiu MATEI

Sergiu MATEI

Co-Fondator Arbo Capital

Evenimente Dreamups


Devino parte a comunității Dreamups Innovation Campus

Hai să vorbim

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!