Telefonează-ne +373 68 695 836 sau scrie-ne la hello@dreamups.md
Urmărește-ne:

Founder Institute Chisinau 2017 Graduation Day

Founder Institute Chisinau 2017 Graduation Day

Founder Institute 2017 Graduation Day

🇲🇩 🚀 În Republica Moldova, programele de antreprenoriat și tehnologiile informaționale devin tot mai accesibile pentru tinerii ce vor să se aventureze în lumea startupurilor. Al doilea an consecutiv, în Moldova s-a desfășurat cea de-a doua ediție al unuia dintre cele mai provocatoare programe de accelerare din lume, Founder Institute Chisinau.

🎉 În cea de-a doua ediție a programului au participat 25 de candidați, 5 dintre ei fiind desemnați finaliști.
După 3 luni de eforturi intensive, sesiuni săptămânale, teme pentru acasă, sarcini individuale complexe, întâlniri de grup, prezentări, feedback recepționat de la mentori locali și internaționali, tinerii au reușit să lanseze și să dezvolte 4 afaceri în domeniul IT.

Trageți cu ochiul prin fotografiile de la evenimentul de absolvire Founder Institute Chisinau. Vrem să mulțumim partenerilor care ne-au ajutat să implementăm cu succes acest program în Chișinău:
– Partener General: Orange;
– Parteneri financiari: Programul este sprijinit de Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova) și Guvernul Suediei.
– Prieteni: Mobiasbancă – Groupe Société Générale, Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova, Magenta Consulting, Bugor, Moresense Partners;
– Parteneri media: Agora.md, realitatea.md, diez, Bani.md, Portal Civic, TV8.MD.

Mulțumim mult Cristalov pentru poze frumoase.

Devino parte a comunității Dreamups Innovation Campus

Hai să vorbim

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!