Dreamups Innovation Campus, în parteneriat cu Toptal – una dintre cele mai mari rețele de liberi profesioniști din lume, te invită Freelance Meetup: Design. Freelance Meetup este o nouă serie de evenimente tematice, menite să aducă împreună comunitatea de liberi profesioniști din Moldova. Fiecare întrunire pune în discuție cele mai noi fapte, trenduri, oportunități, dar și istorii din partea celor care au ales cândva freelancingul în favoarea unui serviciu cu program de lucru fix.

Vino pe data de 9 noiembrie, la Dreamups, cu începere de la 18:30 și cunoaște-i pe Stelian Subotin și Constantin Sarcov care vor modera cel de-al doilea eveniment din seria Freelance Meetup. De data aceasta, invitații îți vor povesti atât despre experiența lor în freelancing, cât și antreprenoriat.

 

Stelian Subotin este în industria designului de 8 ani. Nu are studii academice în domeniu, se consideră un self-taught (autodidact). A lucrat atât cu startupuri mici, cât și cu companii mare, cum ar fi platforme de e-mail care deservesc 3 milioane de utilizatori (protonmail.com). La moment, se focusează pe dezvoltarea brandului personal pe mai multe platforme, precum Dribbble și Toptal. De aproape un an de zile, face parte din rețeaua Toptal în calitate de freelancer în design, iar de câteva luni, în regim part-time, este editor pentru blogul de design Toptal.

 

Constantin Sarcov a absolvit Facultatea Arte Plastice şi Design, specialitatea Grafică, în cadrul UPS “Ion Creangă”,Chişinău. În primul an de facultate, împreună cu Eugen Catruc a creat Piko, unde până în prezent este director creativ. Primul premiu important l-a obținut în anul 3 de facultate, când a câştigat aurul la Kiev International Advertising Festival, şi Design Angel la AdPrint Festival. În 2008, în cadrul agenţiei Piko, a fost creat departamentul de producţie al agenţiei Piko – Beauty & the Beast Studio, structură creată pentru a satisface brief-urile tot mai dese din partea agenţiilor străine. În 2014 proiectul Frame Business Cards a fost ales de 9GAG în topul celor mai creative concepte de cărţi de vizită. Proiectele Piko şi B&B apar constant în cărţi şi reviste de specialitate din România (The Institute), SUA (Creativ Magazine), Russia (Traforo), China, Austria (Luerzer’s Archive) etc. Iar recent, a fost deschis primul oficiu străin al agenției în Amsterdam.”

 

Dacă ești freelancer, angajat, angajator sau pur și simplu în căutarea unui comunități prietenoase de profesioniști, ești așteptat cu drag la eveniment. Tot ce trebuie să faci, este să te înregistrezi AICI.

Pentru mai multe informații și agenda evenimentului, vizitați pagina de Facebook.

Evenimentele din seria Freelance Meetup au loc bilunar, iar accesul la acestea este gratuit. Acest eveniment este organizat în cadrul a Chisinau Startup Week 2017.

Freelance Meetup este un proiect implementat de Dreamups, cu suportul companiei Toptal. Partener General Dreamups – Orange Moldova.