Pe 10 noiembrie, huburile antreprenoriale și companiile TIC din Chișinău își vor deschide ușile pentru tinerii din Moldova, organizând evenimente și activități educaționale.

Tech Open Doors este un eveniment unic, desfășurat în premieră în Republica Moldova, care are ca scop familiarizarea studenților, freelancerilor, angajaților și entuziaștilor cu domeniul digital și IT, antreprenoriatul tehnologic și oferirea cunoștințelor vaste în aceste domenii. În urma desfășurării acestui eveniment, vom face cunoștință cu cele mai vestite companii locale din domeniul IT, advertising și hub-uri, pentru a descoperi cele mai novatoare domenii din țară.

Pe 10 noiembrie, noi, cei de la Dreamups Innovation Campus, alături de alte huburi din Chișinău, printre care: 404 MoldovaiHUB ChisinauTekwillArmenească 13A Coworking SpaceGenerator Hub, vom fi bucuroși să găzduim câți mai mulți tineri interesați în oportunități de dezvoltare profesională și personală. Între orele 11:00 și 13:00, te vom aștepta la Dreamups să-ți facem cunoștință cu programele și evenimentele noastre educaționale, cu comunitatea de rezidenți Dreamups, dar și cu câțiva absolvenți ai programelor noastre, despre care la sigur ai mai auzit anterior. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi aici: http://bit.ly/TechOpenDoors Transportul către locații este asigurat de către organizatorii evenimentului.

Ziua a cincea a Chișinău Startup Week va culmina cu deschiderea oficială a competiției Startup Weekend Moldova 2017, Silicon Drinkabout și IHUB Birthday. Dacă ești un tânăr plin de energie și dorești să descoperi noi oportunități, ești mai mult decât binevenit la Tech Open Doors!

Tech Open Doors este un eveniment ce are loc în cadrul a Chisinau Startup Week, organizat cu eforturile comunității antreprenoriale din Moldova.

Partener General Dreamups – Orange Moldova.