Telefonează-ne +373 68 695 836 sau scrie-ne la hello@dreamups.md
Urmărește-ne:

Echipa

Avem în ADN spiritul antreprenorial. Credem în comunități de oameni și idei. Suntem convinși că un spațiu în care oamenii, ideile și spiritul antreprenorial se întâlnesc apare inovația și se întâmplă lucruri care produc schimbarea.

ECHIPA EXECUTIVĂ DREAMUPS

Mihaela RADU

Mihaela RADU

Este Director Executiv Dreamups. Are experiență în coordonarea proiectelor, organizarea evenimentelor și în desfășurarea activităților cu impact social. A fost vicepreședinte pe aria de Comunicare în AIESEC Chișinău. S-a implicat în diverse proiecte sociale, a participat la diverse concursuri de business. A absolvit facultatea Business și Administrarea Afacerilor, fiind una dintre absolventele de onoare ale promoție.
Dorin BICHERSCHI

Dorin BICHERSCHI

Este Grafic Designer la Dreamups. Are experiență în comunicare, în cadrul legal, în coordonarea proiectelor și organizarea evenimentelor. Este Alumnus AIESEC Chișinău. S-a implicat în organizarea Moldova Youth to Business Forum, Miss ASEM, Zilele Carierei, Oratorica, a participat la diverse concursuri de business. A absolvit facultățile „Business și Administrarea Afacerilor” și „Economia Generală și Drept”.
Maria GRIGORIȚĂ

Maria GRIGORIȚĂ

Este Manager Proiecte și Operațiuni Interne Dreamups. Finalistă a programului multinațional de fellowship #neuLAND, și participantă a multiplelor programe /proiecte de nivel național - Challenger, activEco, GLOW/TOBE,etc.,a acumulat și dezvoltat experiență în coordonarea proiectelor și activităților cu caracter social. Absolventă a USM, deține titlul de Master în Managementul financiar și contabilitatea în afaceri.
Violeta MIHAILOVA

Violeta MIHAILOVA

Este Manager al proiectului Orange Startup School. Este masterandă în anul II la specialitatea Managementul Proiectelor Europene. A fost membru al organizației CTJM, unde a coordonat proiectul „Noua Generație Media”. A fost membru al organizației AIESEC Chișinău, fiind parte a echipei de proiecte. S-a implicat activ în calitate de voluntar la Fundația Filantropică Medico-Socială „Angelus Moldova”.

FONDATORI

Mihai STIPANOV

Mihai STIPANOV

Este cofondator Arbo Capital, unde dezvoltă și menține un portofoliu de afaceri în domeniul IT, Management și Marketing. Are o experiență vastă în lansarea și dezvoltarea proiectelor sociale, fiind unul dintre fondatorii organizației neguvernamentale MediaPoint, vicepreședinte JCI Chișinău și AIESEC Moldova, precum și cofondator al conferinței de idei ce merită împartășite - TEDxChișinău.
Sergiu MATEI

Sergiu MATEI

Este antreprenor, a fondat una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria de content și localizare - Travod. Sergiu își petrece cea mai mare parte a timpului în Silicon Valley. Pe lângă activitatea antreprenorială, Sergiu este director și mentor la cel mai mare accelerator din Silicon Valley - Founder Institute. El ajută, de asemenea, startupurile în Moldova în cadrul Startup Grind Chișinău.
Iurie GOREA

Iurie GOREA

Are experiență în domeniul antreprenoriatului de mai bine de 8 ani, fiind fondatorul Bugor Service și DAS Light. Este specialist în domeniul organizării și supravegherii tranzacțiilor economice externe: import, export, tranzit și transport multimodal internațional. Se implică activ în dezvoltarea relațiilor de colaborare și parteneriat cu organizații din domeniul eficienței energetice.
Dumitru SLONOVSCHI

Dumitru SLONOVSCHI

Este fondator și director la compania Magenta Consulting și are peste 12 ani de experiență în domeniul cercetărilor și consultanței de marketing strategic. În cei 9 ani de activitate la Magenta, a implementat și condus circa 800 de proiecte de cercetare și consultanță. A studiat 5 ani în Suedia la universitățile din Lund și Goteborg, ajungând la titlu de Master, iar în 2012 a dobândit titlu de PhD.

Devino parte a comunității Dreamups Innovation Campus

Hai să vorbim

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!