Telefonează-ne +373 68 695 836 sau scrie-ne la hello@dreamups.md
Urmărește-ne:

Echipa

Avem în ADN spiritul antreprenorial. Credem în comunități de oameni și idei. Suntem convinși că un spațiu în care oamenii, ideile și spiritul antreprenorial se întâlnesc apare inovația și se întâmplă lucruri care produc schimbarea.

Mihai STIPANOV

Mihai STIPANOV

Este cofondator Arbo Capital, unde dezvoltă și menține un portofoliu de afaceri în domeniul IT, Management și Marketing. Are o experință vastă în lansarea și dezvoltarea proiectelor sociale, fiind fondator al organizației neguvernamentale MediaPoint, vicepreședinte JCI Chișinău și AIESEC Moldova, precum și cofondator al conferinței de idei ce merită împartășite - TEDxChișinău.
Dumitru SLONOVSCHI

Dumitru SLONOVSCHI

Este fondator și director la compania Magenta Consulting și are peste 12 ani de experiență în domeniul cercetărilor și consultanței de marketing strategic. În cei 9 ani de activitate la Magenta, a implementat și condus circa 800 de proiecte de cercetare și consultanță. A studiat 5 ani în Suedia la universitățile din Lund și Goteborg, ajungând la titlu de Master, iar în 2012 a dobândit titlu de PhD.
Iurie GOREA

Iurie GOREA

Are experiență în domeniul antreprenoriatului de mai bine de 8 ani, fiind fondatorul Bugor Service și DAS Light. Este specialist în domeniul organizării și supravegherii tranzacțiilor economice externe: import, export, tranzit și transport multimodal internațional. Se implică activ în dezvoltarea relațiilor de colaborare și parteneriat cu organizații din domeniul eficienței energetice.
Ana MÎRZA

Ana MÎRZA

Este directorul executiv Dreamups. Anterior, a deținut funcția de vicepreședinte în cadrul organizației INVENTO, unde pe parcursul a 4 ani, a depus eforturi ca educația antreprenorială să devină mai accesibilă pentru liceenii din toată țara, prin intermediul competiției globale Diamond Challenge for High School Entrepreneurs. Ana are experiență în PR, comunicare și managementul organizațiilor non-profit.
Sergiu MATEI

Sergiu MATEI

Este cofondator MoreSense Partners, unde a creat și investit în zeci de afaceri locale și internaționale. Activitatea de bază o desfășoară la moment în Silicon Valley, centrul startupurilor technologice din lume. A fost președinte AIESEC și cofondator JCI Moldova. Este implicat activ în dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din Moldova.
Silvia TOMAȘ

Silvia TOMAȘ

Este absolventa Facultății de Relații Internaționale Științe Politice și Administrative. A fost membru al organizației AIESEC Chișinău, unde a coordonat proiectul Undița și a fost membru al echipei de organizare UpGreat Marketing&Advertising. S-a implicat activ în calitate de voluntar la cele 2 ediții ale Tîrgului de Cariere, la Hospice Angelus Moldova și la Forumul Minorităților Naționale.

Devino parte a comunității Dreamups Innovation Campus

Hai să vorbim

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!