Revoluțiile în business se întâmplă acolo unde se întâlnesc ideile, spiritul antreprenorial și oamenii care cred că pot să reușească. Toate astea sunt ingredientele perfecte pentru a încuraja apariția inovațiilor și a lucrurilor care produc schimbările. Credem că comunitățile unde oamenii pot învăța, inova și accelera ideile geniale sunt cele mai potrivite forme pentru dezvoltarea afacerilor globale.

Acestea sunt câteva dintre motivele care ne fac să fim ferm convinși că un ecosistem potrivit de accelerare ar contribui, inclusiv, la dezvoltarea spațiului antreprenorial din Republica Moldova. De aceea, venim la voi cu o noutate pe măsură, din 11 ianuarie până în 10 februarie, deschidem aplicările la Space Program – programul care te va ajuta să-ți accelerezi start-upul sau afacerea și să visezi cu ochii deschiși.

De ce să aplici?


Pentru că Space Program este un program ce-ți va oferi platforma necesară pentru a-ți lansa afacerea sau a-ți dezvolta ideea în 16 săptămâni, parcurgând următoarele repere:

  1. ÎNVEȚI – programul Space Program îți va oferi toate cunoștințele necesare pentru a-ți pune în aplicare ideea. Programele de mentorat, interacțiunea cu diverși experți din diferite domenii, evenimentele antreprenoriale, accesul la biblioteca de business, legăturile cu alți membrii ai comunității Dreamups sunt resursele care vor sta la dispoziția ta pentru ca timp de 4 luni tu să înveți continuu și la final să reușești.
  2. INOVEZI – utilizând la maximum resursele din cadrul comunității Dreamups o să poți mai ușor să stimulezi gândirea creativă și să creierești idei valoroase, aplicabile și noi pentru Republica Moldova. Avem același scop, să îmbunătățim mediul de business din această țară și, cu siguranță, inovațiile o să ne permită să obținem succes.
  3. ACCELEREZI – nu ai nevoie de o veșnicie pentru a lansa și dezvolta un start-up. Depunând maximum efort zi de zi, lucrând cot la cot în campus și crezând în idee și în aplicabilitatea acesteia, o să accelerăm împreună procesul de implementare a unei idei inovaționale și de dezvoltare a unei afaceri globale.

 

CINE POATE APLICA?


Space Program vine cu pachete avantajoase atât pentru o singură persoană, cât și pentru echipele cu idei inovaționale. Principalele condiții pentru aplicanți sunt:
– Să aplice cu o idee viabilă de afaceri;
– Să aibă vârsta cuprinsă între 16 și 35 ani;
– Să aplice individual sau cu o echipă formată din maximum 4 membri.

 

CARE SUNT PACHETELE SPACE PROGRAM?


Pentru eficiența programului am conceput 2 pachete de servicii:

Rockstar: o persoană
1. Spațiu de lucru pentru o persoană (masă, scaun, conexiune internet wi-fi, acces la copy center);
2. Acces la un eveniment Investors Day;
3. Acces la biblioteca Dreamups;
4. Trei ore de acces în sala de ședințe în fiecare săptămână;
5. Acces la echipa de mentori și experți;
6. Participarea gratuită la 2 evenimente lunare organizate în cadrul Dreamups Campus.

Cluster: 2-4 persoane
1. Spațiu de lucru pentru maxim 4 persoane (masă, scaun, conexiune internet wi-fi, acces la copy center);
2. Acces la un eveniment Investors Day pentru toată echipa;
3. Acces la biblioteca Dreamups pentru toată echipa;
4. Șase ore de acces în sala de ședințe în fiecare săptămână;
5. Acces la echipa de mentori și experți;
6. Participarea gratuită la 2 evenimente lunare organizate în cadrul Dreamups Campus pentru fiecare membru al echipei;
7. Un eveniment Sprint cu participarea membrilor comunității Dreamups Campus.

Prețurile pachetelor le găsiți aici.

 

CARE SUNT ETAPELE DE SELECȚIE?


  1. Aplicarea – este primul pas al procesului de selecție, formularul îl găsești online pe www.dreamups.md. Această etapă o să ne ajute să facem cunoștință, să îți descoperim ideile și motivațiile.
  2. Interviul – este etapa procesului de selecție unde o să ne cunoaștem mult mai bine, o să aflăm mai multe despre abilitățile și competențele tale personale și profesionale, iar tu vei vedea cum arată în realitatea campusul unde ideile vor prinde viață.

 

CUM POȚI APLICA??


Simplu. Accesezi linkul spre formularul de aplicare și ai grijă să îl trimiți în termen.

Înscrie-te

 

DEADLINE DE APLICARE:


Termenul-limită pentru completarea aplicării este 10 februarie, ora 23.59.