Telefonează-ne +373 68 695 836 sau scrie-ne la hello@dreamups.md
Urmărește-ne:

Angajări

Te invităm să pui umărul la dezvoltarea comunității Dreamups și să faci parte din echipa care are în ADN spiritul antreprenorial și inovația.

ANUNȚ DE ANGAJARE: MANAGER DE PROIECT

Dacă îți dorești să contribui la dezvoltarea comunității de tineri antreprenori din Moldova, prin implementarea proiectelor marca Dreamups, te invităm să devii unul din managerii noștri de proiect și să fii parte din echipa noastră.

ANUNȚ DE ANGAJARE: DIRECTOR EXECUTIV

Dacă îți dorești să contribui la dezvoltarea comunității de tineri antreprenori din Moldova și să încurajezi dezvoltarea inovațiilor și a ecosistemului antreprenorial din Republica Moldova, te invităm să fii parte din echipa noastră.

ANUNȚ DE ANGAJARE: MANAGER RELAȚII CORPORATIVE

Dacă îți dorești să contribui la dezvoltarea unui spațiu antreprenorial și la dezvoltarea unei rețele de parteneri corporativi și privați ai Dreamups, te invităm să fii parte din echipa noastră.

ANUNȚ DE ANGAJARE: MANAGER DEZVOLTARE COMUNITATE ȘI LOGISTICĂ

Dacă ești pregătit să construiești o comunitate de tineri pasionați de tehnologii și antreprenoriat, dar și să menții și să dezvolți spiritul antreprenorial, unitatea și continuitatea comunității, te invităm să fii parte din echipa noastră.

Devino parte a comunității Dreamups Innovation Campus

Hai să vorbim

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!